Lokasi Sekarang

Yoiko Ramen 415

Yoiko Ramen 415

4 / 5(2)
(13)
Mahakam
Makanan
4.5
Pelayanan
3.5
Suasana
3.5
Tutup18.00 - 2.00 (Sel)
JAM BUKA
TELEPON
PETUNJUK ARAH
BERI ULASAN
SIMPAN

Detail Restoran - Yoiko Ramen 415

Kisaran Harga
$$ • Rp75.000 – 200.000/orang
Masakan
Asia, Jepang, Ramen, Bir, Udon, Katsu, Tempura
Tipe Restoran
Casual Dining

Info Tambahan

  • WiFi
  • Alkohol Tersedia
  • Takeaway

Ulasan Tentang Yoiko Ramen 415

Ferdy K.

4

Another authentic Japanese Ramen shop in Blok M. It is located on the fourth floor and you have to go up some stairs and shady elevator, just like how it's like to find good food in Tokyo. When first entering the restaurant you'll see a lot of tables and some bars which are separated by some kind of blinds which is quite great for privacy.  I ordered their signature yoiko ramen with tonkotsu broth. The broth is actually quite thin, not too much oil, but still juicy. There are a lot of bean sprouts and some cabbages. The vegies do give a fresh taste to it. The pork itself is just so so, nothing too special about it. I've also tried their thickest broth, the goma tonkotsu ramen, this one is really good. The broth is super thick, filled with sesame oil and some fish chunks, and actually not too oily, for the topping and ramen it is quite the same. Service is quite mediocre, nothing to special about it though.

05 Sep 2018

Andrika N.

4

Malem-malem butuh kuah-kuah segar dan kebetulan lagi di daerah Mahakam langsung melipir kesini! Gedungnya sejujurnya serem kayak gedung tua gitu, gak ada plang Yoiko Ramen 415nya, dari luar kalo ngeliat ke lantai paling atasnya baru deh engeh ada tulisan Jepang warna merahnya. Mesen Gila Ramen ukuran medium (IDR 60,000), porsinya besar, saya makannya sharing berdua dan kenyang! Tingkat kepedasannya milih level 1 atau 2 atau 3. saya mesen yang level 2, cocok sih sama namanya, pedesnya gila banget! Walaupun kepedesan tapi nagih, Mienya tetep saya makan walaupun keringin dulu biar kuah pedesnya gak nempel hahaha! Mienya tipis-tipis, teksturnya kenyal, enak banget! Toppingnya ada Chicken Karaage, Kol, dan Toge. Tambahin Bawang Putih biar makin gurih!

11 Jul 2018

LIHAT SEMUA ULASAN

Lokasi Restoran

Lihat peta

Yoiko Ramen 415

Jl. Mahakam No. 11, Jakarta, Indonesia