Lokasi Sekarang

Warung Srijati

Warung Srijati

(5)
Candidasa
Tutup7.00 - 21.00 (Min)
JAM BUKA
TELEPON
PETUNJUK ARAH
BERI ULASAN
SIMPAN

Detail Restoran - Warung Srijati

Kisaran Harga
$ • Di bawah Rp75.000/orang
Masakan
Bali, Indonesia, Sate, Bebek, Babi, Sup, Nasi, Ikan, Gado Gado, Nasi Campur, Ayam Goreng, Jus
Tipe Restoran
Casual Dining, Kaki Lima

Info Tambahan

  • Smoking
  • Parkir
  • Alkohol Tersedia
  • Takeaway

Ulasan Tentang Warung Srijati

whendriks2015

1

slechtste eten in Bali

Zeer onvriendelijke bediening door de dochter. Draaide demonstratief het menubord bij de ingang om want ze had geen zin in meer klanten. Het simpelste Indonesische eten besteld, sota ayam en sate ajam. De soep was vies zout, de pindasaus vies ingedikt, de sate was taai. Wel goed was de bintang en de sprite maar daar kan niks mis mee gaan. Het wat het slechtste eten dat we in 3 weken in Bali hebben gegeten (we hebben het maar voor de helft opgegeten) en bovendien de aller slechtste bediening. Deze warung heeft alleen de prijs als voordeel, het was ook de goedkoopste plek waar we gegeten hebben. Als je wilt drinken en bediening niet belangrijk vindt kun je hier heen gaan, om te eten ga hier NOOIT heen!!

02 Sep 2018

michele b

5

Warung Srijati Candidasa

This small local Warung is an absolute find! The food here is superb. Wonderful flavours, fresh and so delicious. Prices are very low so we ate here often and tried many items on the menu. We particularly recommend the Balinese Fish Lawar; the Bali vegetable Urab, and the Capcay and rice. Looking up recipes for the lawar we can see how complicated this dish is to make. The owner here is a fabulous chef, don’t miss trying some of her meals while in Candidasa.

31 Jul 2018

Joop G

1

Slecht

Omdat ik niet weer naar dezelfde Warungs wilde gaan waar ik al eerder had gegeten, probeerde ik deze. Ik bestelde een Gember thee en een Nasi Campur. De gember thee viel meteen tegen. Dit was gewone zwarte thee waar twee hele dunne plakjes gember in dreven. De smaak van gember was ver te zoeken. Toen kwam de nasi campur. Dit gerecht had ik een paar dagen eerder in een andere Warung gegeten. Nu zag het er heel anders uit, maar dat kan. Na de eerste hap wist ik al dat het niet zo goed was als ik verwachte. De tempeh was vet en de groente smakeloos. Toen ik het kleine stukje vlees probeerde dat kip moest zijn, had ik een botje in mijn mond waarvan ik zeker weet dat het GEEN kippenbotje was. Ik heb het uitgespuwd in het servet. Zelfs toen nog wilde ik dooreten, maar toen ik nog eens goed naar het bord keek, leek het alsof ik de restjes van gisteren op mijn bord had. Ik heb afgerekend en alles laten staan. Daarna ben ik direct naar Warung Puspa gelopen dat 50 meter verderop zit. Daar was het eten wel (weer) fantastisch. Wees gewaarschuwd! Eten in deze Warung kun je ziek van worden!

03 Jul 2018

Lokasi Restoran

Lihat peta

Warung Srijati

Jl. Raya Candidasa, Bali, Indonesia