ManiManika Restaurant

ManiManika Restaurant

(2)
Legian
Buka Sekarang7.00 - 23.00 (Sel)
JAM BUKA
TELEPON
PETUNJUK ARAH
BERI ULASAN
SIMPAN

Detail Restoran - ManiManika Restaurant

Tipe Restoran
Casual Dining

Ulasan Tentang ManiManika Restaurant

Umi K

4

I Love It

Aku sih disini cuma untuk Breakfast sama Makanan Malem. Kalau untuk nasi goreng nya sih standar ya rasanya, kayak bikinan ku. hehe Tapi pas aku makan malem disini, aku nyobain beberapa makanan seperti ayam betutu khas bali sama Pasta. Dan aku suka banget sama Makanan itu, rasanya kerasa banget so i satisfied with this food. enak serius, kalau kata orang Bule itu Delicious. :D Tempat nya juga bersih, dan gak rame mungkin karna ada di Hotel ya. Aku tau Resto ini juga karna nginep di Horison Seminyaknya. kalau gak mungkin gak bakalan nyobain makanan ini. Dan aku puas banget, gak kecewa sama pelayanan dan masakan nya. yang ke Bali musti cobain nih makanan disini.

01 Mar 2018

Dan L

4

Quality Meals at Economical Prices

We breakfasted each day at this restaurant, there was a limited selection other than the egg station but we never left the restaurant hungry. The a la carte menu, while not extensive, offered a variety of meals and snacks for both adults and children. We enjoyed brunch on three occasions and the occasional snack with a cold beer. Excellent friendly service from waitstaff, a little slow from the kitchen but not a problem for us. Meals tasty, freshly made and adequate quantity for the prices charged. Premises very clean and hygienic. Ablution facilities adjacent also maintained to high standards. Nicely situated overlooking the pool.

01 Jan 2017

Lokasi Restoran

Lihat peta

ManiManika Restaurant

Jl. Arjuna Horison Seminyak, Seminyak 80361 Indonesia