Lokasi Sekarang

Birdman
Makanan di BirdmanMAKANAN
Suasana di BirdmanSUASANA
Foto Birdman lainnyaLAINNYA
SEMUA FOTO

Birdman

4.3 / 5(9)
(11)
Sudirman Central Business District (SCBD)
Makanan
4.2
Pelayanan
3.9
Suasana
4
Tutup11.00 - 1.00 (Sen)
JAM BUKA
TELEPON
PETUNJUK ARAH
BERI ULASAN
SIMPAN

Detail Restoran - Birdman

Kisaran Harga
$$ • Rp75.000 – 200.000/orang
Masakan
Asia, Jepang, Taco, Steak, Udon, Katsu, Soba
Batasan Makanan
Bebas Gluten, Vegan, Vegetarian
Tipe Restoran
Bar & Lounge, Casual Dining

Info Tambahan

  • Smoking
  • WiFi
  • Parkir
  • Valet
  • Terima Kartu Kredit
  • Alkohol Tersedia
  • Takeaway

Ulasan Tentang Birdman

Maria S. J.

5

[ BIRDMAN ] Banyak varian rice bowl, banyak varian skewers. Ada steak platter sama Udon juga. Kemarin kesna cobain banyak banget, sampai lupa namanya apa aja. Tapi hampir semua makanan mereka enak! Apalagi varian skewers nya aku suka banget. Skewers aku rekomended Chicken Nanban sama Chicken Teriyaki, enak banget dagingnya lembut! Bumbunya juga enak. Whole 1KG Bone In Kalbi Steak nya juga rekomended, dagingnya kemarin medium well, pas banget. Dagingnya tender, juicy, well marinated. Cuma aku masih perly banget buat dipping sauce, kalau langsung masuk mulut masih agak plain. Dipping sauce nya ada disiapin. Sejenis teriyaki sauce. Shabu Udon juga rekomended banget, broth nya berasa. Wangi, rasanya gurih nya dapet, teksturnya juga uda pas. Varian nasinya aku suka yg Garlic Fried Rice, wangi dan enak banget. Wajib cobain Ebi Katsu Don nya enak banget sampai ke nasi nasinya dah. AMBIENCE Pewe banget tempetny, interiornya juga bagus. Condong ke putih marble cement gitu, kalau siang pasti instagramable banget. Pas malem udah ada lampu kuning, cocok sama konsep mereka. Live music Sabtu Minggu! SERVICE Cepat dan ramah!

17 Sep 2018

James L.

5

Birdman Overall score : 4.5/5 ( Rounded up to 5) Order 1: Chicken Katsu Sandwich. Price : 80k Order 2: Gyutan Taco. Price :80k Order 3: Salmon Belly Claypot. Price :300k Order 4: Spicy Carbonara Drymen. Price: 90k Order 5: Kalbi don. Price: 150k Order 6: Birdman Soda(pink berries).Price :58k Order 7: Drip Coffee. Price :40k Birdman, an low-key Japanese fusion restaurant hidden in the lobby area of Parc 18 in SCBD. A place that's best visited in the evening for a happy hour session, with minimal lighting to create a relaxing ambience for the customers. Unfortunately,this doesn't really work out well in the afternoon and the whole aesthetics of the restaurants is starkly grey and to be honest, rather depressing. However, if you can get past that, I assure you that you'll be having an excellent culinary experience here.  **Drip Coffee** : Started off my meal with a sip of their drip coffee. Even though the initial flavor was bland, the aftertaste of the coffee really shines. It's highly recommended to have this coffee without sugar/milk to fully appreciate the unique fruity after-taste I mentioned.  **Chicken katsu sandwich** : Typical, well-fried and a good choice for a quick lunch option. **Spicy Carbonara Drymen** : I personally thought this too was delicious. Not too creamy like your classic carbonara, this noodle retains its Japanese-style drymen characteristics. In fact, I might actually prefer this simple, mildly creamy noodle dish over the classic kind. Also, it's not excessively spicy like many Indonesian dishes. **Birdman soda** : Served in a vintage bottle, this sparkling juice mix is suprisingly tangy and supports the bold flavors of the entrees that's served in Birdman. A bottle serves about 3-4 people. **Gyutan Taco** : Ah, tacos with Asian ingredients. The staple item of a fusion restaurant. Creamier than expected, making it a challenge to taste the gyutan in the taco. Could go easier on the sauce to lighten the overall flavor of this taco.  **Kalbi Don**: Your standard setmeal with a bowl of miso soup and salad. The miso soup really stood out! A fairly generous amount of well-marinated kalbi is stacked on the rice bowl.  **Salmon Belly Claypot** : Saved the best for the last! That mentaiko butter is a total game changer for this giant bowl of rice and salmon slices. Didn't really expect to enjoy this particular dish, but it ended up being my favorite. Bold and rich, the mentaiko butter marries the two "plain" ingredients of rice and salmon slices. Add the rest of the garnishes : sesame seeds, spring onions, nori, grated garlic and dried fish bits, and you have yourself a premium Japanese meal that's shareable between a couple people.

08 Sep 2018

Lidya Y.

4

Salah satu restaurant di area SCBD yang hits. Sebenernya restaurant ini sudah agak lama sih tapi orang tidak begitu notice karena lokasinya agak ngumpet. Tempatnya tidak terlalu besar, interiornya minimalis dan simple dengan japanese style, semua area disini smoking tapi tenang aja, tidak terlalu pengap karena exhause fan nya berfungsi dengan sempurna.  Menu disini mostly japanese food. Aku kesini dengan teman-teman, kita coba beberapa menu skewers dan rice bowl, diantaranya :  - gyutan don : sliced sauteed beecf tongue garlic, kimchi mayo.  - kalbi don : grilled short ribs, sweet soy marinade and onsen egg - chicken katsu don : beef fried breaded chicken cutlet, egg sauce on top curry.  - shabu udon : sliced beef short ribs, sukiyaki style soup and onsen egg.  - salmon poke onigiri : sashimi, grilled rice cube and spicy mayo.  - spicy chicken nanban : deep fried chicken thigh and spicy tartar sauce.  - chicken teriyaki : deep fried chicken thigh, teriyaki sauce.  - tebagyo : deep fried chicken wings, original stuffing, salty/teriyaki - unagi rice claypot : jalanese style eel, sansho pepper, special dashi stock.  - mixed mushroom rice claypot : enoki, eringi, shiitake, special dashi stock.  - whole 1 kg bone in kalbi steak : swret soy marinade, grilled vegetables.  - pork katsu sandwich : deep fried breaded pork, grilled toast cabbage and katsu sauce.  - pork katsu don : deep fried breaded pork cutlet, egg sauce on top curry.  Well overall semuanya enak, porsinya juga cukup besar bisa untuk sharing. Servicenya cepat dan ramah, setiap hari tertentu ada live musicnya. Well, pastinya next time akan balik lagi kesini. 

05 Sep 2018

LIHAT SEMUA ULASAN

Lokasi Restoran

Lihat peta

Birdman

18 Parc Place, Kresna Tower Lantai Ground, Jl. Jend Sudirman Kav. 52-53, Jakarta, Indonesia