Lokasi Sekarang

Bakmi Orpa
Makanan di Bakmi OrpaMAKANAN
Suasana di Bakmi OrpaSUASANA
Foto Bakmi Orpa lainnyaSEMUA FOTO

Bakmi Orpa

3.9 / 5(7)
(26)
Roa Malaka
Makanan
4
Pelayanan
3.6
Suasana
3.4
Tutup6.30 - 15.00 (Sab)
JAM BUKA
TELEPON
PETUNJUK ARAH
BERI ULASAN
SIMPAN

Detail Restoran - Bakmi Orpa

Kisaran Harga
$ • Di bawah Rp75.000/orang
Masakan
Cina, Mie, Pangsit
Tipe Restoran
Casual Dining

Info Tambahan

  • Smoking
  • Kursi Roda
  • Parkir
  • Takeaway

Ulasan Tentang Bakmi Orpa

James L.

2

Bakmi Orpa Order : Bakmi babi. Price : 50k. Very good noodles with poor cleanliness and service. How’s the noodles? Ordered the pork noodles and received it in less than 5 minutes. Good job on the speedy service! The portion size is definitely smaller than expected for the price you’re paying. The pork toppings was flavorful and the pork oil coating the noodles was delicious. The real winner was definitely the noodle’s texture. Smooth as silk, yet cooked in the most perfect “al-dente” manner. 4/5 for the food.  To improve:  Service is slightly disorganized and a bit unfriendly. Cleanliness is definitely lacking. You can clearly see the skid marks on the ceramic floor ( seen in the picture below). Also, something is wrong when you’re serving noodles at the same price as a high-end mall like PP or GI and none of your workers are wearing any footwear. Also, I had to tell them to pick up the bowls left from the previous customers. The worker didn’t bother to give the table a wipe( seen in the picture below). 2/5 for service and cleanliness.

08 Sep 2018

Aileen N. S.

4

Lagiii.. Untuk kesekian kalinya, aku makan lagi disini & review. Tapi hari ini beda, karna makan nya jam 7 pagi, jadi bakmi Orpa ini masih sepi banget.. Mie yg di sajiin itu masih bagus banget kayak fresh, dan gak putus. Jadi bisa di simpulkan, kalo udah rame, dia masaknya jadi gak karuan gitu, mienya juga karna dibagi jadi udah keputus. Kalo makannya masih pagi masih sepi masaknya juga santai, gak buru. Overall enak sih, cuma yang punya judes banget dan milih customer. Mahal juga makanannya disini.

02 Agu 2018

Kevin S. H.

4

Kalau makan bakmi di sini, sudah pasti tergoda beli topping tambahannya seperti siomay dan bakso goreng yang sangat rexommended. Rasa bakminya enakk namun memang untuk harganya lumayan mahal.

03 Apr 2018

LIHAT SEMUA ULASAN

Lokasi Restoran

Lihat peta

Bakmi Orpa

Jl. Malaka II No 25, Jakarta, Indonesia