Current Location

Bakso Aan
Makanan di Bakso AanFood
Menu Bakso AanSee all photos

Bakso Aan

4.4 / 5(18)
(3)
Kamal Muara
Food
4.4
Service
4.2
Ambience
3.7
Open Now08.00 - 21.00 (Mon)
HOURS
CALL
DIRECTIONS
REVIEW
SAVE

Restaurant Details

Price Range
$ • Below Rp75.000/person
Dishes & Cuisines
Chinese, Bakso, Noodle
Restaurant Type
Casual Dining

More Info

  • Parking
  • Takeaway

Reviews on Bakso Aan

Mario C.

5

Bakso Aan sells Medanese style meatballs. The food is amazing. The meat is tender and juicy, the broth is tasty. The bihun is cooked perfectly "al dente" 😘. I like the topping such as fried garlic and corriander and also spring onion, it brings out the taste harmonically. Ambience is so so, just a place to eat, not for hanging out with friends or family. Just eat and go. Service is fast. Clean place.

A Few Days Ago

Sebastian T.

5

Best bakso place in jakarta. The daging alus is outta this world. The bihun is also something else. It taste different from other places. The soup is also very rich. Im salivating thinking about it again as I am writing this review.

A Few Weeks Ago

Deasy L.

3

Cobain bakso ini karna banyak yang recommend dan katanya lebih enak dari yang terkenal disebelah. Cuma pas kesini salah order sih, yang katanya enak itu daging nya. Katanya super lembut dan tasty. Tapi yang aku order bakso campur, jadi isinya bakso semua. Ada bakso sapi, bakso urat, bakso ikan dan pake mie. Mie nya besar gitu ukuran nya dan bakso nya semua lembut dan berasa banget sapi nya. Cuma kuah nya itu strong banget dan rasanya agak aneh, jadi mungkin kembali ke selera masing2 sih. Kalo aku lebih suka kuah yang rasanya agak plain kayak biasa aja. Cuma disini emang bakso nya unik2 sih dan enak rasanya. Maybe next time harus cobain daging sapi nya, sayang banget waktu itu salah pesen. Place : 6/10 Price : 6.5/10 Taste : 7/10 Service : 7/10 Overall sih ok lha, kembali ke selera masing2 kalo soal rasa. Untuk tempat ok lha seperti rumah makan pada umum nya. Ga terlalu gede tapi cukup rame sih.

A Few Months Ago

SEE ALL REVIEWS

Restaurant Location

View map

Bakso Aan

Ruko Elang Laut, Blok B No. 27, Jl. Pantai Indah Selatan 1, Jakarta, Indonesia